Kurv 0

Carsten Cesar, Restaurantchef på formel B 6. maj 2019

Vi synes designet er virkelig cool, da det er tidløst.  Det lyse og mørke oxhorn passer fint ind i indretningen med de mørke, lyse og beige farver vi har hos formel B. Og når du holder kniven i din hånd, er den virkelig let, hvilket er godt for mig, fordi det signalerer, at det er let at bruge bestikket, og du behøver ikke at tænke for meget over det.

Fortsæt læsning

Claus Holm, Kok

Jeg har valgt knive fra Saladini, fordi de er unikke og de ligner ikke alle andre knive. Det er et fantastisk håndværk og knivene har en god balance, der gør, at de er nemme at arbejde med. Det er dejligt med et andet knivprodukt på markedet og at alle knive ikke skal komme fra Japan, for at være gode. Jeg holder meget af det italienske køkken og derfor er det dejligt med italienske knive, der…

Fortsæt læsning

Brian Mark Hansen, Køkkenchef på Søllerød Kro

Når man får en kniv i hånden, er det vigtigt at balancen er rigtig – at bladet og skaftet ikke er for tungt ift. hinanden. Desuden er det vigtigt, at kniven er behagelig at holde ved og ligger godt i hånden. Vi stiller ligeledes høje krav til materiale valget og vil kun have den bedste kvalitet. Skarpheden er ligeledes vigtig, da vores gæster fortjener den ypperste kvalitet af værktøj til den ypperste restaurantoplevelse. Vi har…

Fortsæt læsning

Lykke Hannibal 19. januar 2018

Det er godt nok en super lækker cigarcutter! Min mand har ikke fået den endnu – men hvis han – meget mod forventning – ikke vil have den, vil jeg hurtigst muligt gå i gang med at ryge cigarer. Den er fantastisk – og rigtig fed i ibenholt :O)

Fortsæt læsning

Carsten Braagaard 30. august 2017

Jeg har hentet mine knive på posthuset. De er super flotte, og helt som forventet. Det var et godt køb. Jeg er meget glad…!

Fortsæt læsning

Mikael, Vice President 6. juni 2017

Jeg så knivene fra Saladini på Brdr. Prices restaurant i Herning og noterede mig, at de var mere stilfulde og gennemførte end knivene fra Laguiole

Fortsæt læsning