Kurv 0

Andrea Brugi ubehandlede skærebrætter

Vi har aldrig set smukkere skærebrætter end Andrea Brugis håndlavede unika brætter. Alle brætterne håndplukker vi selv i Italien og vi er VILDE med dem og har altid Danmarks største udvalg. Brætterne matcher knivene fra Saladini helt perfekt. Brætterne her er ubehandlede – men du bestemmer selv om dine skal behandles med olie … men vi synes de er smukkest ubehandlede.

Mere information om skærebrætterne efter produktbillederne.

Andrea Brugi ubehandlede skærebrætter

Vi er meget stolte og glade for at være forhandler af de smukke trævarer fra den italienske kunstner og snedker Andrea Brugi. Andrea Brugi og Samina Langholz’ produktion stammer fra den lille bjergby Montemerano i det sydlige Toscana. Danske Samina Langholz, som har boet med sin mand Andrea Brugi i Italien i mere end 10 år, er med i design og produktion af de fantastiske smukke skærebrætter og trævarer.

Alle skærebrætter er brændemærket med det specielle “Brugi logo”. Logoet er designet af Andrea og smedet af Andreas’ far. Sammen forsyner Samina og Andrea designbutikker udvalgte steder i verden med deres skønne skærebrætter og møbler. Fælles for hele deres produktion er, at ikke to skærebrætter er ens. Træet og saven får altid lov til at bestemme formen på det endelig eksemplar af skærebrættet.

Alle skærebrætter på vores side er unika og omhyggeligt forarbejdet i det smukke oliventræ fra olivenlundene i Italien. Træerne, der er brugt til produktionen, er op til 400 år gamle.  Et skærebræt fra Andrea Brugi er smukt at dække op med og et perfekt match til de smukke italienske knive fra Saladini knivmagerne i Scarperia, Toscana. Flere gange årligt besøger vi Samina og Andreas værksted i Montemerano, hvor vi nøje håndplukker skærebrætter til vores butik.

andrea-brugi-skaerebraet-med-tapas
andrea-brugi-ubehandlet-skaerebraet-m-3-kiks-435x310mm
andrea-brugi-ubehandlet-skaerebraet-380x210mm