Kurv 0

Saladini Osteknive

Osteknivene fra Saladini kommer i flere udformninger – special designet til forskellige oste. Husk også at kigge på vores store udvalg af skærebrætter fra Andrea Brugi – de matcher Saladinis produkter ret så godt.

Kontakt os for information om andre materialer end oliventræ, okse eller bøffelhorn. Bestiller du mere end en ostekniv, leveres knivene i smukke trækasser med brændemærket Saladini logo.

Mere information om knivene efter produktbillederne.

Saladini Osteknive

Osteknivene fra Saladini kommer i to forskellige størrelser. Hvad enten der skal skæres brieoste eller parmasanoste har Saladini den rigtige ostekniv til formålet.

Alle knivene fra Saladini er lavet i hånden én efter én og er således unikke.
Forarbejdningen af knivskafterne er en af de fascinerende sider i Saladinis produktion. Deres erfaring og manuelle færdighed gør det muligt for dem at forarbejde det omhyggeligt udvalgte naturmateriale, så der skabes et unikt kvalitetsprodukt. Oliventræ er meget efterspurgt af vores kunder på grund af dets fremtrædende årer. Oliventræ har også en meget speciel duft og mange forbinder netop oliventræet med Toscana. Men træsorterne er mange fra de lyse træsorter som f.eks buksbom til de helt mørke som wengé og ibenholt.De naturlige materialer, der hovedsageligt bruges i Saladinis produktserie, er foruden oliventræ og andre træsorter det traditionsrige oksehorn eller bøffelhorn. De landlige omgivelser gør det let at finde dette materiale lokalt, og fremstillings-egenskaberne gør det egnet til mange formål. Når først hornet, som er lavet af keratin, er opvarmet, kan det formes, da det ved opvarmning opnår en sådan smidighed, at det kan trykkes fladt eller foldes, indtil det efter afkøling bliver hårdt.
Køber du min. 2 osteknive leveres dine knive i en smuk trækasse med Saladini logo. To osteknive i den flotte trækasse er i øvrigt en oplagt gaveidé!Knivene i træ og horn tåler ikke maskinopvask.

Osteknive_web3
Osteknive_web2
Osteknive_web111
Osteknive_web4