Kurv 0

Generelle oplysninger

Saladini
CG Skydt-Nielsen ApS
CVR: 38562371
Egebjergvej 167
8220 Brabrand
ssn@saladini.dk
+45 40436294


Betaling

Levering

Returnering

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Persondatapolitik

Klageadgang

Andet

Cookie Policy


Betaling

Alle priser er inklusiv moms, og eksklusiv fragt.

Betalingen trækkes først ved afsendelse af varen.

Der kan betales med Dankort, Mastercard, Visa, Visa Electron og Maestro

Der kan yderligere betales med bankoverførsel, her skal du være opmærksom på, at bankoverførsler ikke er dækket af indsigelsesordningen. Læs her hvorfor.

Levering

Vi afsender ordre inden for 3-5 hverdage.

Vi benytter PostDanmark, som vores primære leverandør jo mindre andet er skriftlig angivet.
Post Danmark bestræber sig efter at levere 98% af pakker fra dag til dag.
Saladini kan ikke holdes ansvarlig for evt. forsinkelser ved Post Danmark forsendelser.

Leveringstiden for varen bekræftes i den endelige ordrebekræftelse, og vi bestræber os efter at holde leveringstiden kortest muligt. Ved special-bestillinger, må der påregnes 5-6 ugers leveringstid, du vil blive kontaktet af os, hvis det gør sig gældene for din bestilling.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (ssn@saladini.dk, eller +45 40436294) I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare og nederst i dette dokument.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for Italiensk brændefyret pizzaovne, der enten tilbageleveres til Brabrand eller sendes med DSV.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 79,- DKK.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Saladini
Egebjergvej 167
8220 Brabrand
Danmark

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på saladini.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Saladini
Egebjergvej 167
8220 Brabrand
Danmark

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Hvis du har en reklamation på en af dine modtaget vare, bedes du kontakte ssn@saladini.dk eller +45 40436294. Så vi kan være behjælpelige med at klare sagen hurtigst muligt.

Hvis vi i fællesskab vurdere at varen skal returneres, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt, og vedlægge dette i forsendelsen

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos CG Skydt-Nielsen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Søren Skydt-Nielsen for CG Skydt-Nielsen ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på saladini.dk er Mikkel Weyergang Ladegaard

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til saladini.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos CG Skydt-Nielsen ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til CG Skydt-Nielsen ApS via e-mail ssn@saladini.dk

Klageadgang

Vi gør alt for dette ikke bliver nødvendigt, så kontakt os endelig en ekstra gang, hvis du mener der er noget vi kan hjælpe med.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til snn@saladini.dk eller +45 40436294. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
Telefon: 4171 5000
Email: kfst@kfst.dk

EU-kommisionens online klageportal kan også anvendes i forbindelse med klager. Dette er særligt aktuelt, hvis du er forbruger fra et andet EU-land. Før denne mulighed bruges, så kontakt os venligst først, så vi kan finde en løsning sammen.
EU-kommisionens online klageportal kan tilgås på https://ec.europa.eu/odr, når du indgiver klagen, skal du oplyse vores e-mail info@saladini.dk.

Andet:

Vi tager forbehold for trykfejl, leverandørernes prisforhøjelser, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte eller udgåede varer, leveringssvigt fra vores leverandører og force majeure.

På Saladini.dk anvender vi cookies udelukkende for at forbedre din indkøbsoplevelse. De cookies Saladini.dk anvender indeholder ikke privat oplysninger, og vil ikke kunne spores tilbage til ejeren. Du kan altid slettet cookies fra din computer.