Kurv 0

Saladini Skeer

Fuldend dit bestik med skeer fra Saladini. Skeerne er til det danske marked matslebne så de matcher steakknivene og gaflerne fra Saladini.

Kontakt os for information om andre materialer end oliventræ, okse eller bøffelhorn. Bestiller du mere end en ske, leveres skeerne i smukke trækasser med brændemærket Saladini logo.

Mere information om skeerne efter produktbillederne.

Saladini Skeer

Skeerne fra Saladini kommer i 3 forskellige størrelser som the, dessert eller spiseskeer. Desuden laver Saladini en sovseske.
Som med alt andet fra Saladini er skeerne lavet i hånden én efter én og er således unikke.

Forarbejdningen af skafterne er en af de fascinerende sider i Saladinis produktion. Deres erfaring og manuelle færdighed gør det muligt for dem at forarbejde det omhyggeligt udvalgte naturmateriale, så der skabes et unikt kvalitetsprodukt. Oliventræ er meget efterspurgt af vores kunder på grund af dets fremtrædende årer. Oliventræ har også en meget speciel duft og mange forbinder netop oliventræet med Toscana. Men træsorterne er mange fra de lyse træsorter som f.eks buksbom til de helt mørke som wengé og ibenholt.
De naturlige materialer, der hovedsageligt bruges i Saladinis produktserie, er foruden oliventræ og andre træsorter det traditionsrige oksehorn eller bøffelhorn. De landlige omgivelser gør det let at finde dette materiale lokalt, og fremstillings-egenskaberne gør det egnet til mange formål. Når først hornet, som er lavet af keratin, er opvarmet, kan det formes, da det ved opvarmning opnår en sådan smidighed, at det kan trykkes fladt eller foldes, indtil det efter afkøling bliver hårdt.
Køber du min. 2 skeer leveres de i en smuk trækasse med Saladini logo.

Tip – Mix. træsorterne og horntyperne når du vælger skeer og få et spændende udtryk I din bordopdækning.
Skeerne i træ og horn tåler ikke maskinopvask.

Warning: Attempt to read property "post_title" on null in /customers/4/1/e/saladini.dk/httpd.www/wp-content/plugins/easy-image-collage/helpers/layouts.php on line 255
Foldeknive_web3
4004o-Saladini-lille-ske-155cm-Oliventræ-560x560
laboratorio_giacomo