Kurv 0

Saladini Gafler

Gaflerne fra Saladini kommer i to modeller – begge modeller er matslebne, spidse og matcher steakknivene fra Saladini.

Kontakt os for information om andre materialer end oliventræ, okse eller bøffelhorn. Bestiller du mere end en gaffel leveres knivene i smukke trækasser med brændemærket Saladini logo.

Mere information om gaflerne efter produktbillederne.

Saladini Gafler

Gaflerne fra Saladini kommer i to forskellige størrelser som dessert eller spisegafler. Sammen med Leonardo Saladini, har vi udviklet en gaffel som er mat i stålet og spids i modsætning til den traditionelle gaffel fra Saladini som er blank. Vi har døbt gaflen “The Danish Fork”.

Som med alt andet fra Saladini er gaflerne lavet i hånden én efter én og er således unikke. Forarbejdningen af skafterne er en af de fascinerende sider i Saladinis produktion. Deres erfaring og manuelle færdighed gør det muligt for dem at forarbejde det omhyggeligt udvalgte naturmateriale, så der skabes et unikt kvalitetsprodukt. Oliventræ er meget efterspurgt af vores kunder på grund af dets fremtrædende årer. Oliventræ har også en meget speciel duft og mange forbinder netop oliventræet med Toscana. Men træsorterne er mange fra de lyse træsorter som f.eks buksbom til de helt mørke som wengé og ibenholt. De naturlige materialer, der hovedsageligt bruges i Saladinis produktserie, er foruden oliventræ og andre træsorter det traditionsrige oksehorn eller bøffelhorn. De landlige omgivelser gør det let at finde dette materiale lokalt, og fremstillings-egenskaberne gør det egnet til mange formål. Når først hornet, som er lavet af keratin, er opvarmet, kan det formes, da det ved opvarmning opnår en sådan smidighed, at det kan trykkes fladt eller foldes, indtil det efter afkøling bliver hårdt.
Køber du min. 2 gafler leveres de i en smuk trækasse med Saladini logo.

Tip – Mix. træsorterne og horntyperne når du vælger gafler og få et spændende udtryk I din bordopdækning.

Gaflerne i træ og horn tåler ikke maskinopvask.

Gaffel_web1
Gaffel_web2
web_Saladini-Pack_6771
Gaffel1