Kurv 0

Saladini steakknive

De smukke og skarpe steakknive fra Saladini har du måske mødt på restauranter som Brdr. Price, KÖD, Frederikshøj eller Formel B.

Kontakt os for information om andre materialer end oliventræ, okse eller bøffelhorn. Bestiller du mere end en steakkniv, leveres knivene i smukke trækasser med brændemærket Saladini logo.

Mere information om knivene efter produktbillederne.

De fantastiske steakknive fra Saladini laves i 3 forskellige modeller. Ens for dem alle er deres smukke udtryk og deres utrolige skarphed. Når man skærer i en bøf med en Saladini steakkniv, føles det som at skære i smør. Da knivene ikke er takkede, får man et helt lige snit i kødet og knivene er samtidigt rare at holde ved, grundet deres let buede greb.

Unikke og håndlavet

Alle knivene fra Saladini er lavet i hånden én efter én og er således unikke. Forarbejdningen af knivskafterne er en af de fascinerende sider i Saladinis produktion. Deres erfaring og manuelle færdighed gør det muligt for dem at forarbejde de omhyggelige udvalgte naturmaterialer, så der skabes et unikt kvalitetsprodukt. Oliventræ er meget efterspurgt af vores kunder på grund af dets fremtrædende årer. Oliventræ har også en meget speciel duft og mange forbinder netop oliventræet med Toscana. Men træsorterne er mange fra de lyse træsorter som f.eks buksbom til de helt mørke som wengé og ibenholt.

Naturlige materialer

De naturlige materialer, der hovedsageligt bruges i Saladinis produktserie, er foruden oliventræ og andre træsorter det traditionsrige oksehorn eller bøffelhorn. De landlige omgivelser gør det let at finde dette materiale lokalt, og fremstillings-egenskaberne gør det egnet til mange formål. Når først hornet, som er lavet af keratin, er opvarmet, kan det formes, da det ved opvarmning opnår en sådan smidighed, at det kan trykkes fladt eller foldes, indtil det efter afkøling bliver hårdt.

Dæk op med Saladini steakknive

Dækker du op med steakknive fra Saladini, vil du opleve at madoplevelsen højnes – men forbered dig på misundelige blikke fra dine gæster!

Tip – mix de forskellige træsorter og oplev en anderledes spændende bordopdækning.

Knivene i træ og horn tåler ikke maskinopvask.

Steakknive_web3
Steakknive_web2
Steakknive_web4
Steakknive_web1