Kurv 0

Saladini kokkeknive

Kokkeknive fra Saladini har du måske set på DR1, når brødrene Price underholder i ”Spise med Price”. Knivene gør dit arbejde i køkkenet til en sjov leg, og så er de samtidigt smukke og meget skarpe.

Kontakt os for information om andre materialer end oliventræ, okse eller bøffelhorn.

Mere information om knivene efter produktbillederne.

Saladini kokkeknive

De flotte og funktionelle køkkenknive fra Saladini fåes i mange forskellige modeller, der sikrer, at du har en kniv til alle tænkelige udfordringer du måtte møde i køkkenet.
Ens for dem alle er deres smukke udtryk og deres utrolige skarphed. Knivenes krummede form, der er typisk for Saladini køkkenknivene, gør dem elegante og lette at bruge takket være deres let afrundede æg.
Bladet er monteret ned i et rundt skaft med en gummiring, som passer perfekt til skaftets form. Alle knivene fra Saladini er lavet i hånden én efter én og er således unikke. Forarbejdningen af knivskafterne er en af de fascinerende sider I Saladinis produktion. Deres erfaring og manuelle færdighed gør det muligt for dem at forarbejde det omhyggeligt udvalgte naturmateriale, så der skabes et unikt kvalitetsprodukt. Oliventræ er meget efterspurgt af vores kunder på grund af dets fremtrædende årer. Oliventræ har også en meget speciel duft og mange forbinder netop oliventræet med Toscana. Men træsorterne er mange fra de lyse træsorter som f.eks buksbom til de helt mørke som wengé og ibenholt.De naturlige materialer, der hovedsageligt bruges i Saladinis produktserie, er foruden oliventræ og andre træsorter det traditionsrige oksehorn eller bøffelhorn. De landlige omgivelser gør det let at finde dette materiale lokalt, og fremstillings-egenskaberne gør det egnet til mange formål. Når først hornet, som er lavet af keratin, er opvarmet, kan det formes, da det ved opvarmning opnår en sådan smidighed, at det kan trykkes fladt eller foldes, indtil det efter afkøling bliver hårdt.
Tip – køb et strygestål sammen med dine køkkenknive og du kan let holde dine knive skarpe.
Knivene i træ og horn tåler ikke maskinopvask.

Køkkenknive_web2
Køkkenknive_web3
Køkkenknive_web1
Saladini Mash 02